Carnet Esportiu

2.21.2006

Fòrum d'opinió (III):
Carnet esportiu dóna la paraula als afeccionats dels diversos equips. Ho podeu fer clickant sobre dels "comments".
Tema III: Quin equip serà el protagonista de la temproada 2006/2007?.
(es borraran totes les opinions que tinguin un caire despectiu vers persones i col·lectius, així com les opinions caducades per canvi de tema)

21 Comments:

 • és complicat saber qui ha estat el millor de la temporada. Per mi va fer molts numeros el ce mataro la temporada passada, però ho estant deixant escapar aquesta.
  Em quedo amb l'esfor´, potser de la resta de plantilles i equips, molt més modestos, a nivell econòmic, o més serioso com el cn mataró.
  Crec que l'any 2005 ha estat bo per la majoria d'equips... i la primera part de l'any ho va ser pel ce mataró!

  By Anonymous Anonymous, at 9:25 AM  

 • Jo penso que l'hoquei i el Waterpolo és mereixen un reconeixement a nivell de ciutat que no se'l té. Són a les máximes categories o hi estan a les portes, pero tot i això, seguim capficats en que el futbol. A més les seves aficions són molt més fidels i constants malgrat ser esports minoritaris.

  Firma:

  De davanter a mig campista, d'aquí a central, després lateral, més tard de rasca, casi al final descombocat, en les últimes a la tarima i ara fora de l'estadi.

  By Anonymous Anonymous, at 6:45 AM  

 • Permeteu-me que tiri cap a casa i parli de Volei... A manca de tres jornades per acabar els Campionats de Catalunya, es pot produir un èxit sense precedents i és aconseguir que dos equips FEMENINS del mateix esport aconsegueixin l'ascens. El senior A del Boet-Mataró, està lluitant per aconseguir l'ascens directe, o almenYs una plaça en la promoció per pujar a 1a i el senior B, té pràcticament aconseguit l'ascens a 2a i ara lluita pel Campionat de Catalunya Territorial.
  Sabem que el voleibol és un esport que, a hores d'ara, no pot competir amb el bàsquet, l'handbol, l'hoquei ... i menys amb el futbol, però cal tenir present que és esport, que és (principalment a casa nostra)femení i que és de MATARÓ.

  Segurament no entrem a les quinieles de quin és el millor equip i tal... però salvant les distàncies econòmiques, de capacitat d'entrenament... aconseguir 2 ascensos, amb jugadors/es que paguen per jugar enlloc de cobrar com d'altres que aquí classifiqueu per jornades... també ho podríem classificar d'èxit, oi?
  Gràcies pel vostre temps, per fer-nos particeps dels vostres programes i sobretot gràcies per no fer massa cas a certs particpants d'alguns fòrums.David

  By Anonymous Anonymous, at 4:09 AM  

 • durante la retransmision que acaba de finalizar, y en repetidas ocasiones, jordi rabassa ha pronunciado la frase 'sera la segona victoria del mataro fora de casa en tota la temporada' ... cuando no es verdad ...
  JORNADA 1: F.E. Figueres 0 - Mataro 1
  JORNADA 3: Rubi 1 - Mataro 2
  JORNADA 7: Santboià 1 - Mataro 2
  -----
  JORNADA 21: Balaguer 0 - Mataro 1
  JORNADA 27 Prat 1 - Mataro 2

  Estos son los partidos que el mataro ha ganado en toda la temporada ... quiza lo que quiso decir en todas las veces que se llegó a equivocar es que el mataro DURANTE EL AÑO 2006 solo ha ganado 2 partidos ... pero en la temporada van 5 con el de hoy.

  By Anonymous Anonymous, at 11:33 AM  

 • Efectivament, Murdock, tens tota la raó. Com tu dius molt bé, es tracta de la segona victòria del Mataró de l'any 2006 i no de la temporada 2005-2006. Es va tractar d'un lapsus. Lamento l'errada i t'agraeixo la teva col·laboració perquè em dóna l'oportunitat de rectificar aquesta dada en l'edició d'aquesta nit de 'Carnet Esportiu'

  By Anonymous Anonymous, at 1:16 PM  

 • Efectivament, Murdock, tens tota la raó. Com tu dius molt bé, es tracta de la segona victòria del Mataró de l'any 2006 i no de la temporada 2005-2006. Es va tractar d'un lapsus. Lamento l'errada i t'agraeixo la teva col·laboració perquè em dóna l'oportunitat de rectificar aquesta dada en l'edició d'aquesta nit de 'Carnet Esportiu'

  By Anonymous Anonymous, at 1:16 PM  

 • Efectivament, Murdock, tens tota la raó. Com tu dius molt bé, es tracta de la segona victòria del Mataró de l'any 2006 i no de la temporada 2005-2006. Es va tractar d'un lapsus. Lamento l'errada i t'agraeixo la teva col·laboració perquè em dóna l'oportunitat de rectificar aquesta dada en l'edició d'aquesta nit de 'Carnet Esportiu'

  By Anonymous Anonymous, at 1:16 PM  

 • Hola MurdocK,

  Espero que,por beneficio de tu anonimato, no se te haya pasado nunca por la cabeza hacerte con una furgoneta (en honor a tu "original" apodo) similar a la mítica del Equipo "A".

  Te imaginas? Sería buenísimo.

  Tú, campando por la avenida carles padros sabiéndote el hombre más buscado de los foros i pensándote desconocido [...]mientras[...] Tod@s reconociéndote estableciendo el vínculo Apodo-Vehículo.

  Perdóname la broma. Pero ya se sabe, en esto de la libertad de expressión (así le llaman, no?) unos se dedican a constatar errores, buscar las tres piernas al gato, hurgar donde ya no hay arena [...] y otros a Imaginar.

  Pásala bién Murdock.

  Salut!,
  Kiko.

  By Anonymous Anonymous, at 4:32 PM  

 • Pero bueno ... quien esta buscando los pies al gato a quien? solo constaté un error para que no lo volvierais a repetir ... ojo que ya no hablo de otros errores donde tú, por ejemplo, podrias ser el protagonista.

  By Anonymous Anonymous, at 1:11 PM  

 • por cierto los gatos no tienen piernas, tienen patas, ya que eso es una de las diferencias entre las personas y los animales ...
  saludos (y me gustó la broma eh?)

  By Anonymous Anonymous, at 1:14 PM  

 • Leo que estas al día de la plantilla de Carnet Esportiu. Sabes quien somos y te lees los créditos. Perfecto. Más espectadores como tú. Fíeles al programa. Eso si, no pediré más usuarios de forum como tu. ;)

  Me planteo Crear proponerte para los premios carnet esportiu. Alguna categoría te mereces, eso es fijo. Cual? Eso habría que madurarlo.
  Venga Murdock, gracias por tu audiencia y no dejes de seguirnos.

  Por cierto [...] te sorprenderias de la de errores en los que yo también estoy implicado, y tu nunca sabrás.

  Salut!,
  Kiko.

  By Anonymous Anonymous, at 6:14 AM  

 • enhorabuena por el video que les hicisteis a las chicas del voleibol del boet ... muy majo!

  By Anonymous Anonymous, at 10:59 AM  

 • Merci Murdock!

  Les noies del Boet s'ho han treballat. Tant les del A com les del B. Aquest era el nostre petit homenatge.

  Carnet Esportiu.

  By Anonymous Anonymous, at 3:05 AM  

 • l' HOQUEI PATINS i el WATERPOLO sense cap dubte els millors d'aquesta temporada. El basquet, l'handbol i el futbol han estat molt i molt fluixos

  By Anonymous Anonymous, at 9:35 AM  

 • de q serveix publicar els horaris si despres no es respecten.....

  By Anonymous Anonymous, at 12:53 PM  

 • Carnet Esportiu lamenta l'hora de retard que portaven les retransmissions esportives d'ahir diumenge 2 d'abril.
  Esperem que no es torni a repetir.
  Front Iluro; serveix de molt publicar els horaris, una de les coses és perquè així et donem la oportunitat de queixar-te... com has fet. Avia'm quan aprofites el fòrum per comentar quelcom més que una queixa...

  By Blogger Carnet Esportiu, at 12:13 AM  

 • cuando uno hace un trabajo CARA al publico se expone a ke lo alaben o a ke lo critiken ... si se hacen las cosas mal se criticara ... y si se hace bien se dira (aunke pocas veces comparado con lo negativo)... kien no esté dispuesto a aceptar esta basica y simple norma ya sabe lo que tiene que hacer.

  By Anonymous Anonymous, at 12:49 PM  

 • Lo de antes iba por la "burxada maxima" que le habeis metido a un usuario que no esta de acuerdo en la forma como salieron las retransmisiones el domingo (yo no tenia presentes los horarios asi ke me daba igual esperar)

  By Anonymous Anonymous, at 12:51 PM  

 • De què us queixeu tant? Compareu fa 5 anys amb ara TVmataró en l'àmbit de les retransmissions esportives. Jo personalment crec que no podem retreure res de res! han fet una evolució molt bona fins al punt de crear un programa com es Carnet Esportiu, que tenint en compte els mitjans que tenen és un programa que està molt bé i que segueix molta gent.
  Finalment felicitar a la gent de TVmataró i aviam si la gent es dona compta de tot el què feu.

  Firma: Telespectador fidel

  By Anonymous Anonymous, at 3:44 PM  

 • Aquest any el CH Mataró (hoquei) és per a mi el millor equip de Mataró. Un equip jove, amb molt bon hoquei i amb jugadors joves de casa.
  Bartrès, no facis cas a les ofertes i no t'en vagis!!!

  By Blogger fidel, at 2:08 PM  

 • Molt meritori el treball de la secció d'esports de TV Mataró. Permeten que la ciutat conegui la marxa dels equips de la ciutat; les retransmissions del diumenge són interessants.
  Amb una sabata i una espardenya fan Ciutat !!!

  By Blogger fidel, at 2:14 PM  

Post a Comment

<< Home


 
Estadisticas y contadores web gratis
Manuales Oposiciones